Университет ЛКК жени Университет ЛКК жени   Aistes LSU Women Aistes LSU Women
4 3 Pts 8
7 2 Pts 20
15 Ft 10
1 Time Outs#T.O 3
9 Fouls 3
83.3 83.3
Ft %
71.4 71.4
Университет ЛКК жени Университет ЛКК жени   Aistes LSU Women Aistes LSU Women
2 3 Pts 5
3 2 Pts 10
3 Ft 0
3 Time Outs#T.O 3
1 Fouls 3
75 75
Ft %
0 0

Pts

1 2 H 3 4 F
12 3 15 17 9 41
24 11 35 19 20 74